Enetimer yoga

- for dig der ønsker et yogaforløb, der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker

Jeg tilbyder privat yogaundervisning i Aalborg for dig, der har behov for at fordybe dig i din praksis. Jeg underviser flere stressramte, som har behov for ro omkring dem, og der er enetimer i yoga det bedste valg. Det kan også være, du er ny til yoga og ønsker et forløb, hvor du kan blive fortrolig med yoga før du deltager på holdundervisning. Men, der kan også være andre årsager til, hvorfor du ønsker et privat yogaforløb. 

Kontakt mig, så vi kan aftale nærmere 

Priser:

Forløb á min. 3 / 5 / 10 gange: 600 DKK / 60 min.

Første gang vil prisen dog altid være 1200 DKK, da der en del forberedelse i forbindelse med vores første møde. Derudover vil den første gang altid vare 75 min, så vi får en stille start.  

Er I 2-4 personer, der ønsker et lukket yogaforløb, kan det også aftales.

Kontakt mig, så vi kan aftale nærmere


Jeg underviser i et lille, hyggeligt yogastudio i Aalborg. Her er der fuldstændig roligt, så du vil opleve at lande i en stille pause. Du skal blot møde op i noget blødt og behageligt tøj. Jeg har alt det yogaudstyr, vi skal bruge

1_1
  • Maria Abildgaard

    “Jeg tog et privatforløb hos Maria med fokus på finde ro i en hektisk hverdag fyldt med en million tanker, bekymringer og planlægning.
    Det var virkelig befriende, at Maria med sin rolige stemme og øvelser formåede at pause tankestrømmen og dykke helt ned i vejrtrækningen.

    Jeg blev i forløbet meget mere bevidst om at mærke min krop og behov i hverdagen, hvilket er en gave, så det er virkelig en stor og varm anbefaling herfra!”