2maria_Online meditation og yoga 

Med meditation, yoga nidra og blide yogaøvelser kan du skabe ro til en overaktiveret krop samt stilhed til dit tankemylder. Vær tålmodighed med dig selv, hvis du er ny til meditation og yoga nidra. Hjernen er en muskel, og den skal trænes lige som alle andre muskler i din krop. Og har et tankemylder stået på længe, kræver det en ny tilvænning til din hjerne. 

Jeg har selv mærket på min krop, hvordan yoga og meditation kan være en vej ud af stress. Hvordan jeg langsomt genfandt stilheden og balancen i mit hverdagsliv med små daglige meditationer. Tankemylder var i den grad én af de ting, der gjorde min hverdag meget larmende. Jeg havde svært ved at finde ind i stilhed, hvilket også gjorde det svært at sove. Jeg blev ramt af stress i 2012, og det tog mig lang tid at komme ud af det igen. Men yoga og meditation hjalp mig. 

I dag mediterer og laver jeg yoga næsten dagligt for at forebygge, at jeg nogensinde igen skal rammes af stress og udbrændthed. 

Jeg har en RYT 200 timers Power Vinyasa yoga uddannelse samt en yoga mod stress uddannelse bag mig. Jeg tager løbende kurser og workshops inden for meditation, yoga nidra, yin yoga og restorativ yoga.

Jeg underviser flere forskellige hold om ugen, bl.a. i meditation, yoga nidra samt blid yoga for stressramte. 

På mine yogaklasser, om det er en hot power vinyasa klasse eller blid yoga for stressramte, er mit udgangspunkt altid at få skabt ro og nærvær til både krop og sind. Vi lever i en verden i konstant larm og uro, og hvis vi ikke får skabt små, trygge rum med stilhed, forbliver vores nervesystem i et konstant alarmberedskab. 

Yoga og meditation er oplagte redskaber at bruge, når kroppen og sindet larmer for meget. 

Så jeg håber, jeg kan være med til at give dig muligheden for at skabe dit eget stille rum med mine guidede meditationer, yoga nidra samt små yogavideo'er. 

Brug mine meditationer dagligt, fx efter arbejde, midt på dagen for at finde ro eller inden du skal sove.

Er du ny til meditation, ligger der også en guide til, hvordan du kan komme i gang med at meditere. 

 Læs mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Følg mig på Instagram