2maria_Online meditation og yoga 

Jeg har selv mærket på min krop, hvordan yoga og meditation kan være en vej ud af stress. Hvordan jeg langsomt genfandt stilheden og balancen i mit hverdagsliv med små daglige meditationer. Tankemylder var i den grad én af de ting, der gjorde min hverdag meget larmende. Jeg havde svært ved at finde ind i stilhed, hvilket også gjorde det svært at sove. Jeg blev ramt af stress i 2012 og 2013, og det tog mig lang tid at komme ud af det igen. Men yoga og meditation hjalp mig. 

I dag mediterer og laver jeg yoga næsten dagligt for at forebygge, at jeg nogensinde igen skal rammes af stress og udbrændthed. 

Jeg har en RYT 200 timers Power Vinyasa yoga uddannelse samt en yoga mod stress uddannelse bag mig. Jeg tager løbende kurser og workshops inden for meditation, yoga nidra, yin yoga og restorativ yoga.

Jeg underviser flere forskellige yogahold om ugen i Aalborg, bl.a. i meditation, yoga nidra samt blid yoga for stressramte. Udover yogahold, underviser jeg også enetimer i yoga i Aalborg. Dem kan du læse mere om her på siden

På mine yogaklasser, om det er en hot power vinyasa klasse eller blid yoga for stressramte, er mit udgangspunkt altid at få skabt ro og nærvær til både krop og sind. Vi lever i en verden i konstant larm og uro, og hvis vi ikke får skabt små, trygge rum med stilhed, forbliver vores nervesystem i et konstant alarmberedskab. 

Yoga og meditation er oplagte redskaber at bruge, når kroppen og sindet larmer for meget. 

Jeg håber, jeg kan være med til at give dig muligheden for at skabe dit eget stille rum med mine guidede meditationer, yoga nidra samt små yogavideo'er. 

Brug mine meditationer dagligt, fx efter arbejde, midt på dagen for at finde ro eller inden du skal sove.

Er du ny til meditation, ligger der også en guide til, hvordan du kan komme i gang med at meditere. 

 Læs mere om, hvad jeg kan tilbyde dig
Maria Abildgaard

“Tak for din rolige og blide stemme”

Maria Abildgaard

“Kan på det varmeste anbefale Marias meditationer”

Maria Abildgaard

“10 minutters åndehul”

Følg mig på Instagram