Velkommen til

Hvor er jeg glad for at kunne præsentere min nye hjemmeside. Og hvor er jeg glad for, at lige netop du fandt din vej ind i mit lille univers.Omdrejningspunktet vil være yoga, det er det, jeg vil tage mit afsæt i. Men hvad er yoga? For yoga er så meget mere end fysiske stillinger (Asanas). Det var de fysiske stillinger, der gjorde, at jeg i sin tid landede på yogamåtten, men det var meget mere end de fysiske stillinger, der gjorde, at jeg blev hængende.Yoga er en stor del af min hverdag. Jeg underviser flere gange om ugen, og når jeg ikke underviser, skriver jeg en masse - gerne om yoga. Men når det ikke handler om yoga, er det alligevel med mig. For ved at dyrke yoga (både asanas og meditation) oplever jeg et bedre overblik, en større rummelighed og generelt et andet flow. De dage, hvor jeg synes, dagene kan virke uoverskuelige og jeg kan føle mig en smule stresset, ved jeg, hvad der virker; en rolig meditation eller et yogaflow.Jeg har startet denne hjemmeside, da jeg har så mange ord og tanker i mit hoved, som jeg langt hen ad vejen får lov til at formidle på mine ugentlige yogaklasser. Men der er flere endnu, så derfor er denne hjemmeside blevet en realitet.Jeg ønsker at formidle yogaens skønne egenskaber, men jeg ønsker også at formidle, hvordan yoga er en integreret del af min hverdag, også selvom jeg ikke er på yogamåtten.Jeg håber, du vil være med - for jeg håber, at vi også sammen kan inspirere hinanden til, hvordan vi på daglig basis kan få det bedste ud af det her liv, der er givet os.Namaste,
Maria

Yoga mod stress #1

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!